Kinderboerderij Otterspoor

.

evenementen

vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018: NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook wij als kinderboerderij Otterspoor doen mee aan NLDoet. In 2017 hebben we als kinderboerderij samen met onze vaste vrijwilligers en gast-vrijwilligers heel veel werk verzet. Er is een onder andere een verhard/bestraat pad van het voorterrein naar de stal achter op het terrein gemaakt. Er is gesnoeid, opgeruimd, geharkt, gesopt, onderhoudsklussen uitgevoerd en dat alles onder het genot van een lekkere bak koffie en een smakelijke lunch. De boerderij knapte zienderogen op.

Sluit u zich ook aan als vrijwilliger op 9 en/of 10 maart 2018 om ons te helpen tijdens NLDOET?

Mocht u in maart niet kunnen, we houden ook nog in het najaar een klusweekend. De kinderboerderij wordt dan winterklaar gemaakt er wordt wederom schoongemaakt en er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dit zal in 2018 gaan gebeuren op zaterdag 20 oktober en op zondag 21 oktober. U kunt laten weten dat u ons wilt helpen via de mail op kinderboerderij.otterspoor@gmail.com, dan houden we ook rekening met u bij de lunch of kom gerust spontaan langs om ons te helpen.

zondag 1 april 2018: Paasfeest

Op zondag 1 april 2018, eerste paasdag, worden bij kinderboerderij Otterspoor diverse festiviteiten georganiseerd, die  betrekking hebben op Pasen. Er wordt een speciaal Paas- eierpuzzelspel uitgezet, waarbij de deelnemers allerlei spelletjes gaan  doen die met Pasen te maken hebben. Daarnaast moeten er ook  kuikentjes geteld worden. Voor iedere deelnemer is een klein prijsje  beschikbaar.  Deelname € 3,00. Voor jeugdleden € 2,50.  Op die dag is de boerderij ook vol met nieuw leven, want de  pasgeboren lammetjes en geitjes dartelen dan vrolijk rond.  En uiteraard is de ijskast weer gevuld met heerlijke Ola-ijsjes.  Kortom, genoeg aanleiding om op eerste paasdag een bezoekje aan  de boerderij te brengen.                                                        

vrijdag 27 april 2018: Koningsfeest

Op vrijdag 27 april 2018 is het Koningsdag. Een mooie gelegenheid om de kinderboerderij te bezoeken, maar natuurlijk is het ook groot feest. Gezellige muziek, kinderspelletjes, een drankje doen bij de bar of genieten van een heerlijke ijsjes en een heerlijke Otterdog eten. Er is kinderkleedjes markt in het park. We hopen u deze dag te mogen ontvangen.

20 mei 2018: Schapenscheerfeest

De datum hiervan wordt nog nader bekend gemaakt.

zaterdag 20 en zondag 21 oktober: klusweekend op de boerderij

De kinderboerderij wordt winterklaar gemaakt er wordt schoongemaakt en er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. U kunt laten weten dat u ons wilt helpen via de mail op kinderboerderij.otterspoor@gmail.com, dan houden we ook rekening met u bij de lunch. of kom gerust spontaan langs om ons te helpen.
home nieuws locatie financiŽn wij wensen wie zijn wij Gedragscode