Kinderboerderij Otterspoor

.

evenementen

Vrijdag 27 april 2018: Koningsfeest

Op vrijdag 27 april 2018 is het Koningsdag. Een mooie gelegenheid om de kinderboerderij te bezoeken, maar natuurlijk is het ook groot feest. Gezellige muziek, kinderspelletjes, een drankje doen bij de bar of genieten van een heerlijke ijsjes en een heerlijke Otterdog eten. Ook zal het springkussen weer opgeblazen worden. Op het Oranjeboekje, dat huis aan huis verspreid wordt, staat een bon voor 1x gratis springen. Knip die uit en lever in bij het springkussen. Er is kindervrijmarkt in het park. We hopen u deze dag te mogen ontvangen. NB Wij kunnen nog vrijwilligers gebruiken voor opbouw/begeleiding/opruimen op 26 en 27 april. Als u tijd en gelegenheid hebt ons hierbij een handje te helpen, meld u dan alstublieft bij de kinderboerderij.

20 mei 2018: Schapenscheerfeest

Het programma hiervan wordt nog nader bekend gemaakt. In ieder geval worden de schapen deze dag van hun wintervacht ontdaan. Misschien zijn ook de spinster en de imker weer aanwezig. Volg de berichten in de media en op facebook

zaterdag 20 en zondag 21 oktober: klusweekend op de boerderij

De kinderboerderij wordt winterklaar gemaakt er wordt schoongemaakt en er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. U kunt laten weten dat u ons wilt helpen via de mail op kinderboerderij.otterspoor@gmail.com, dan houden we ook rekening met u bij de lunch. of kom gerust spontaan langs om ons te helpen.
home nieuws locatie financiŽn wij wensen wie zijn wij Gedragscode