<  Terug

Red Kinderboerderij Otterspoor & Koningsdag! We zijn in financiële nood

De Kinderboerderij heeft uw hulp nodig om verder te kunnen gaan. Wegens een samenloop van omstandigheden (alles is duurder geworden, opbrengsten evenementen door slecht weer zeer laag, steeds minder donateurs en minder sponsoren) is de Kinderboerderij Otterspoor in financiële problemen gekomen en moet snel financieel aansterken om sluiting te voorkomen.

Nu denk je, het is toch enkel de Kinderboerderij met schattige dieren.. maar jij wist waarschijnlijk niet dat vanuit deze stichting ook het Koningsdagfeest voor de kleine kinderen in het wijkpark wordt georganiseerd. De opbrengsten gaan dan normaal naar de kinderboerderij, maar zonder kinderboerderij, is er ook geen Koningsdagfeest. Eigenlijk wordt het dan ook heel stil in het park want er is dan niets meer..

Wij willen voorkomen dat het erg stil wordt in het wijkpark, helpen jullie mee om Kinderboerderij Otterspoor er weer bovenop te krijgen zodat de dieren, Koningsdag en andere kleine kinder(boerderij)feestjes gered kunnen worden?

Een doorlopende machtiging is geweldig, hierdoor steunt u ons over een langere looptijd maar met een éénmalige donatie helpt u de Kinderboerderij ook al uit de brand. Maar alstublieft doe een donatie. Dank u wel!

Voor u donatie kan u terecht op:
https://www.geef.nl/nl/actie/red-kinderboerderij-otterspoor-en-koningsdag/donateurs
of via de “DONEER” knop op deze website!

Wij bedanken u voor uw steun!