<  Terug

Help Otterspoor door de Coronacrisis

Ook kinderboerderij Otterspoor wordt hard getroffen door de Corona crisis. We zijn niet alleen gesloten waardoor jullie niet met de dieren kunnen knuffelen, maar onze evenementen kunnen ook niet doorgaan. Denk aan het Koningsdagfeest en het Schapenscheerfeest. Normaal gesproken verdienen we op deze feesten een kleine €10.000 euro. Geld wat nodig is om de boerderij te runnen en het voer, de dierenarts en het regulier onderhoud te kunnen betalen. Dit valt nu allemaal weg.

Begin dit jaar hielden we ook al een inzamelingsactie omdat we er financieel niet goed voor stonden. Dat ging de goede kant op maar deze coronacrisis kunnen we er niet bij hebben. Vooralsnog komen we niet in aanmerking voor de steunmaatregelen door de overheid dus we hebben jullie hulp hard nodig!

Dus koop je normaal een drankje op koningsdag aan de bar, eet je een otterdog en spelen je kinderen spelletjes? Geef een deel van het geld wat je normaal zou uitgeven op het feestterrein aan de Kinderboerderij en help ons door de Corona periode!

Doneren kan via deze link van Geef.nl:
https://www.geef.nl/nl/actie/help-otterspoor-door-de-coronacrisis/donateurs?fbclid=IwAR3n2WhXAflBenoTfghjUobMBOE42VZjTmVsEXkfNkrlPXVrmtTIJUJ7BT8

of je kan het rechtstreeks storten op bankrekeningnummer NL36 INGB 0005 5664 93 tnv Stichting Kinderboerderij Maarssenbroek

Alvast bedankt voor uw donatie!