<  Terug

Inbraak in de Kinderboerderij

Vrijdagavond 18 december 2020 omstreeks 22.30 uur zijn we opgeschrikt door een brute inbraak in de kinderboerderij! Voor een hele kleine buit is heel veel schade aangericht. Gelukkig is er niets gebeurd met de dieren, maar dat had zomaar anders gekund.

Onze papegaai Timmy vlogen de bakstenen om de kooi, één is er zelfs op zijn kooi geland. Het had heel anders kunnen aflopen.

We hebben veel schade aan de ramen, onze kassa is weg, de ijsvoorraad is verloren, de wasbak in het toilet, de wc bril etc. is stuk.

Natuurlijk zijn we verzekerd maar we krijgen niet alles vergoed. Daarom starten we een crowdfunding actie voor de schade die we niet vergoed krijgen. Zie onderstaande link. https://www.geef.nl/nl/actie/inbraak-bij-otterspoor-help-ons-de-schade-herstellen/donateurs. Uiteraard kun je ook rechtstreeks op onze ING rekening storten NL36INGB0005566493 ten name van Kinderboerderij Otterspoor te Maarssenbroek of een bedrag doneren bij de boerderij.

De dader(s) zijn waarschijnlijk gevlucht met de fiets, in de richting van geluidswal van de A2. Er zijn duidelijke sporen aangetroffen, dat de dader(s) zich hebben verwond. Gezien de buit, hebben we waarschijnlijk te maken met jonge dader(s). Is uw zoon of dochter vrijdagavond thuis gekomen met onverklaarbaar letsel aan bijvoorbeeld een hand?

Neem dan aub contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie delen kan natuurlijk ook via 0800-7000.

We hopen dat u ons kan helpen om deze brute inbraak op te lossen!