<  Terug

Evenementen Kinderboerderij Otterspoor 2023

Onderstaande evenementen zijn zeker geschikt als maatschappelijke stage plaats, meld je aan voor een stage plek via kinderboerderij.otterspoor@gmail.com Tevens kunnen wij altijd hulp gebruiken tijdens de evenementen, vind je het leuk om te komen helpen (vanaf 15 jaar) dan kan je ons mailen op bovenstaande emailadres of kom langs op de kinderboerderij.

Zaterdag 11 maart 2023 NLdoet

Denk je nou… ik wil best eens vrijwilligerswerk doen, maar gewoon eens een dagje… dan is NLdoet een perfecte gelegenheid om eens vrijwilligerswerk te gaan doen. Op zaterdag 11 maart 2023 houden wij namelijk NLdoet. Die dag maken we de kinderboerderij weer zomer klaar. We ruimen op, we maken schoon, we doen wat schilder en onderhoudsklussen, kortom er zit altijd wel wat bij, wat jij kan en leuk vindt om te doen. We maken er met elkaar altijd een gezellige dag van. Vind je het leuk om als volwassene eens te komen helpen, mail dan naar kinderboerderij.otterspoor@gmail.com of meld je aan op de kinderboerderij.

Evenementen voor de kinderen:

Zondag 26 maart 2023 Lentefeest

Op zondag 26 maart 2023 houden wij ons Lentefeest. Hoe de invulling er precies uit komt te zien, dat laten we je nog even weten. Sowieso gaan we deze dag wel de namen trekken van onze jeugdleden. Zet hem dus vast in je agenda!

Donderdag 27 april 2023 Koningsdag feest

We hebben een enorm te kort aan vrijwilligers voor Koningsdag, toch zouden wij enorm graag weer een koningsdag feest willen organiseren. We zijn al druk bezig om plannen te maken, maar zonder vrijwilligers geen koningsdagfeest helaas. We hopen dat het feest door kan gaan. Ook voor deze dag kan je je via de mail of op de boerderij opgeven als vrijwilliger.

Zondag 21 mei 2023 Schapenscheerfeest

Op zondag 21 mei 2023 gaan we onze schapen weer scheren. Onze beheerder Gerard zal samen met onze voorzitster Nicole de schapen weer van hun warme vast ontdoen. Daar maken we een echt feest van, met leuke stands, springkussen, schminken en leuke spelletjes. Dit jaar wordt het feest nog groter met verschillende leuke kramen net buiten de kinderboerderij, kom gezellig langs!

Zondag 1 oktober dierendagfeest

Op zondag 1 oktober 2023 houden we ons dierendagfeest. De invulling van de dag horen jullie later, maar zet deze dag vast in je agenda!