<  Terug

Schapenscheerfeest 6 juni 2021

Op zondag 6 juni 2021 houden wij ons welbekende schapenscheerfeest. Met andere woorden, onze schaapjes worden weer door onze beheerder Gerard geschoren. We hopen dit jaar dit ook weer te doen met publiek, maar uiteraard in kleine groepjes met voldoende afstand en volgens de richtlijnen. En gelukkig is alles buiten. Dat betekend dat de binnenruimte voor bezoekers is gesloten, dus ook geen handen wassen en beperkt toilet bezoek.

Er zullen weer een aantal kraampjes zijn van onze imker, spinster, verkoopkraampje met boerderij artikelen en uiteraard komt onze sminkster Mariska ook weer mooie gezichtjes schminken.

We verkopen die dag ook allerlei lekkers, zoals onze overheerlijke Otterdogs, Popcorn, koffie, blikjes fris, lolly’s, zuurstokken en hele lekkere ijsjes!

Hopelijk kunnen we ook nog een aantal leuke spelletjes voor de kinderen op zetten, maar dat bekijken we op de dag zelf of wij het terrein voldoende coronaproof kunnen inrichten.

Het schapenscheerfeest wordt gehouden van 11:00 uur tot 15:30 uur. Reserveren vooraf is niet mogelijk.

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een deel van de binnenruimte verbouwd tot een prachtig winkeltje en een mooi nieuw (invaliden)toilet. Wij zijn er heel erg blij mee en zijn er enorm trots op. Tijdens het schapenscheren zullen wij het winkeltje officieel openen met onze sponsoren. Helaas kunnen we u als bezoeker nog geen toegang geven tot het winkeltje, maar zodra de corona-maatregelen groen licht geven, bent u uiteraard van harte welkom.

Houdt onze facebook-pagina goed in de gaten, eventuele wijzigingen of aanpassingen zullen daarop worden vermeld en niet op deze website.