<  Terug

Gezocht Helpende Handen Koningsdag 2023

Omschrijving
Ieder jaar is het Koningsfeest bij de kinderboerderij genieten voor jong en oud. We bieden bezoekers een bar met fris, bier en wijn. Voor de kinderen hebben we een aantal leuke oud Hollandse spellen. Kortom vermaak voor iedereen. Om dit tot een succes te maken zijn er veel helpende handen nodig.

De dag voor Koningsdag 26 april 2023 beginnen we in de ochtend met het opbouwen van de marktkramen, installeren van de bar en klaarzetten van alle lekkernijen. Tijdens Koningsdag 27 april 2023 zelf kun je kinderen begeleiden bij verschillende spellen, zoals touwtje trekken, eendjes vangen of ouderwets blikgooien. Misschien voel jij je meer thuis achter de kassa, de bar of verkoop van warme en koude lekkernijen. Ook het opruimen is een flink karwei dus we waarderen het zeer als je daarna even blijft om te helpen met afbouwen.

Wij vragen
Voor het opbouwen en afbouwen van de marktkramen is flink wat spierkracht nodig. Iemand die een paar uurtjes wil helpen met het tillen van de marktkramen, aanleggen van stroom, opbouwen van de tenten en het opblazen van het springkussen. Op Koningsdag zelf zijn er tal van taken te verdelen, we vinden het belangrijk dat jij er samen met ons een gezellige dag voor jong en oud van wil maken.

Werkzaamheden
•  Opbouwen van het feestterrein
•  Tenten en marktkramen in elkaar zetten
•  Begeleiden oud Hollandse spelletjes
•  Barmedewerkers
•  Verkoop ijs, broodjes en snacks
•  Munten verkoop
•  Afbreken tenten en marktkramen
•  Opruimen feestterrein

Wij bieden
Een geheel verzorgde dag, wij zullen je voorzien van voldoende eten en drinken. Gezelligheid en eeuwige dankbaarheid namens de inwoners van Maarssenbroek en omstreken. Uitnodiging voor de gezellige vrijwilligers BBQ. Stageplekken, doe jij een opleiding en moet je nog een sociaal maatschappelijke stage lopen? Kom gezellig helpen tijdens de feesten, zo makkelijk was je stage nog nooit.

Wil je meer informatie of reageren?
Stuur dan een mail naar kinderboerderij.otterspoor@gmail.com. Je kunt ook een privé berichtje naar onze facebookpagina sturen en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat word je gebeld of gemaild.