<  Terug

Onze nieuwe voorzitter Nicole stelt zich aan u voor

Als jong meisje was ik al gek op dieren, de natuur en mensen. Mijn ouders waren mij geregeld kwijt als ik weer ergens in de bosjes liep te struinen naar gewonde en zieke dieren die mijn hulp nodig hadden. Logisch ook dat ik na mijn middelbare school de dierverzorgingsopleiding in Barneveld ging doen. Echter na een jaar ramen zemen en poep scheppen in de dierentuin miste ik de uitdaging en het gezellige contact met mensen. Waarop ik besloot mijzelf verder te ontwikkelen en een opleiding in ‘mensenzorg’ ben gaan volgen.

Met beide diploma’s op zak werkte ik op verschillende zorgboerderijen, hier organiseerde ik coole events als de special obstakel run, logeerweekenden, zomerkamp. Inmiddels heb ik nog vele opleidingen en cursussen afgerond en ben ik twee jaar geleden gestart met mijn eigen bedrijf Just Niek als begeleider en hypnotherapeut. Hierin werk ik met name 1 op 1 of in een klein groepje. Ondanks dat ik mijn werk fantastisch vind miste ik de dynamiek van mens en dier, de chaos van events organiseren en de reuring als iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Enorm blij en vereerd was ik dan ook dat ik ben aangenomen als voorzitter. Het eerste feest waar ik mee mocht helpen was het koningsfeest, na twee jaar snakte heel Maarssen naar een beetje gezelligheid. Tijdens het schaapscheerdersfeest mocht ik het feest openen en kwam mijn dierverzorgers diploma weer goed van pas tijdens het scheren van de schapen.

De kinderboerderij heeft de afgelopen jaren veel ontwikkeld en verbeterd. De komende tijd zal ik mij inzetten deze stijgende lijn voort te zetten. Door mijn kennis over mens en dier, ervaring met sociaal media en organisatorische skills in te zetten. Ik ben enorm dankbaar dat ik voorzitter mag zijn van deze mooie gezellige kinderboerderij en hoop je gauw te mogen ontmoeten.

Liefs Nicole

Op zaterdag 25 juni 2022 zullen wij, na 7 jaar voorzitter te zijn geweest, afscheid nemen van Annemarieke Ankersmit en Nicole Jongerius welkom heten als onze nieuwe voorzitster.