Wensen-lijst 2022

Doordat we afhankelijk zijn van donaties en giften kunnen we niet altijd alles direct realiseren. Daarom hebben wij nog een wensenlijstje:

Varkensverblijf

Een nieuw vast zomer en winterverblijf voor onze mini-varkens Billy en Blacky. In 2018 heeft Retail Bouw Management een nieuw verblijf gebouwd voor onze varkentjes. Echter nadat wij onze ezel Sara kregen bleek het verblijf van de varkens beter geschikt voor haar en mochten de varkens gaan ravotten in hun eigen wei. Maar daar hebben ze nu weer een oude stal helaas… dus zouden we heel graag weer een nieuw verblijf voor hun willen. Bijvoorbeeld

Weides

Soms lijken onze weilanden wel meer op een vijver dan een weiland. Kortom we hebben enorm last van het feit dat het water niet goed zakt. Een duurzame oplossing zou wenselijk zijn. Een optie zou kunnen zijn, het aanleggen van drainage en een nieuw bodem in de weilanden.

Kan u ons helpen? Wilt u meedenken dit goed aan te pakken, kan u ons helpen met het aanleggen van drainage en nieuwe grond. Wilt u ons sponsoren? Drainage en een nieuwe bodem in de weides, deze zijn nu erg nat. Ook advies over hoe wij het wateroverlast in de weides zouden kunnen oplossen is van harte welkom.